• Tag france

    Résultats pour la recherche du tag france :
  • ...all   Well if you want to know how many types of cheese this link will help : http://www.cheesesoffrance.com For me a moment to choose cheese  at the fromagerie is an exited moment because it always gives a big surprise as I never know the taste of the cheese I choose before. When I said...

    Lire la suite...

  • ...  that   French   people   eat   and   talk   in the same time as fast as their TGV - the France ‘s high speed train.   And instead of getting mad, the guy replied that  they are like Hamsters ,   when we are talking, we keep aside the food - in the cheek. Boulangerie   is all...

    Lire la suite...

  • ...gitulah ) Nah kalau mau tau berapa jenis keju yang ada di sini ini link nya :  http://www.cheesesoffrance.com Jadi keju ternyata ada yang dari susu sapi, susu kambing, and susu domba. Dari situ juga bisa dibagi, ada yang soft, semi soft and hard dan yang warnanya biru, maksudnya banyak jamur...

    Lire la suite...

  • Ritual Makan - Boulangerie 3.14 million   of bread   are produced each year   in France , 74% of   bread  purchased are "baguettes" (SOFRES 2002)   Hal baru yang gw temuin di sini adalah ritual makan. Gak tau gimana harus mulainya, banyak banget yang baru. Jadi gw certain aja yang gw...

    Lire la suite...

  • Lire la suite...

  • ...Turkish. And I was a bit worried when for the first time landed my feet at the airport… was it France or Saudi Arabia ? lol … I don’t know what was going on, but most of the Turkish wore the hajj dress like in Saudi Arabia and brought gallons of holly water ( I guess ) so I felt like I had...

    Lire la suite...

  • Lire la suite...